Mama lui Mihai Mitoşeru, despre perioada grea prin care trece fiul său! „Am plâns ieri toată ziua” VIDEO

 

Mihai Mitoşeru a recunoscut că a greşit foarte mult în relaţia cu Noemi! Cu sufletul îndurerat, acesta a spus că ar vrea să dea timpul înapoi şi să se comporte altfel cu femeie care i-a fost alături timp de 13 ani. Din păcate, drumurile celor doi s-au desparţit pentru totdeauna, motiv pentru care bărbatul este într-o suferinţă adâncă. Alături de el, se află şi mama lui care a vorbit despre divorţ, cât şi despre cum vede lucrurile.

Camelia Mitoşeru, mama lui Mihai Mitoşeru a vorbit despre perioada grea prin care trece fiul ei, după despărţirea de Noemi. Chiar dacă cei doi încă au sentimente puternice, unul pentru celălalt, dat fiind că nu s-au despărţit din cauza unor infidelitaţi, au hotărât să divorţeze şi să îşi refacă vieţile separat. Mama lui Mihai Mitoşeru a dezvăluit că în ciuda despărţirii, va continua să o iubească pe Noemi ca şi până acum şi nimic nu se va schimba în relaţia celor două.

"Niciodată să nu spui niciodată, eu nu s-au înșelat, ci s-au răcit. El spune că era puțin coleric, dar asta pentru că ea stătea cu spatele la el. Sunt doi copii foarte buni, eu am fost mamă pentru amândoi și rămân așa. Eu am vorbit ieri cu ea și i-am spus că o iubesc.", a declarat Camelia Mitoșeru, la Star Magazin.

Mai mult decât atât, în ciuda tristeţii pe care o simte, Camelia Mitoşeru a mărturisit că maniera în care au divorţat cei doi poate fi considerat un exemplu pentru multe cupluri: adică fără scandal şi chiar cu gesturi frumoase.

"Dragoste cu sila nu se face. Eu mă bucur că ei s-au despărțit frumos și că s-au pupat la final și asta înseamnă că mai este o ușă deschisă, au fost 13 ani împreună, care nu se uită într-o zi. Ultimul an a fost dificil, ca să nu zic altfel. Nu s-au bătut, nu s-au înjurat sau certat urât. Există loc de împăcare și pentru ea și pentru el.", a mai spus Camelia Mitoșeru.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest