Mama lui Mihai Mitoșeru încă speră la o împăcare a fiului cu Noemi: „Nu și-a făcut nicio relație solidă”

 

Au trecut trei ani de când cei doi au decis să o ia pe drumuri separate. Camelia Mitroșeru încă nutrește speranța că fiul său și fosta soție vor fi din nou împreună.

 

Mihai Mitoșeru se află în aceste zile la Roma, împreună cu câțiva prieteni, unde-și serbează ziua de naștere. Mama sa, Camelia, a vorbit în exclusivitate la Antena Stars despre situația amoroasă a fiului și nu a ascuns că încă nutrește speranța că acesta își va relua relația cu Noemi, fosta soție cu care a stat împreună 13 ani și de care a divorțat de 3 ani.

 

Ultimul gest făcut de Noemi, faptul că a luat la ea cățelușa cuplului, a fost interpretat de Camelia Mitoșeru ca o posibilitate de împăcare. „Cățelușa e la Noemi. A venit ea și a luat-o. A mai luat-o acum vreo săptămână, după trei ani de la divorț, acum a luat și ea, în sfârșit, cățelușa, deci înseamnă că este pe drumul cel bun. Faptul că e și ea singură, e și el singur. Și ea m-a sunat de ziua mea, deci suntem în relații foarte frumoase. I-a dat mesaj, ce a spus el, așa știu eu”, a mărturisit Camelia Mitoșeru, pentru Antena Stars.

 

Un alt indiciu pentru mama lui Mihai Mitoșeru că cei doi vor putea fi împreună din nou e faptul că fiul său nu a intrat de atunci în nicio relație serioasă: „S-ar putea să da (n.r ca Mihai Mitoșeru să o mai iubească pe fosta soție), nu știu, dar din moment ce nu e în stare să își facă o relație solidă, s-ar putea. (...) Multe cunoscute (n.r femei care îl plac)”.

 

În momentul în care s-a despărțit de Noemi, cu trei ani în urmă, Mihai Mitoșeru era incapabil să identifice cauzele rupturii: „13 ani înseamnă o viață întreagă. E greu, cel mai nasol e că nu există un motiv real, nici noi nu știm exact de ce ne-am despărțit. Bănuiesc că faptul că am fost fiecare cu treaba lui în ultima perioadă… ea stă 20 de ore la muncă, eu sunt plecat tot timpul cu filmări sau spectacole. Asta a fost principala problemă. Suntem și orgolioși, și Raci amândoi, niciunul nu lasă de la el. Ce-o vrea Dumnezeu… Eu cred că cel mai bun lucru pe care l-am făcut a fost să o invit la divorț”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest