Mama lui Mihai Mitoșeru intervine în noua relație a fiului său după divorț: „S-a afișat cu altcineva ca să o facă geloasă pe Noemi”

 
+2 click pentru
galerie

Vara a venit, soarele strălucește pe cer și parcă este o atmosferă numai bună să începi o nouă relație. Și dacă ar fi să îl întrebăm pe Mihai Mitoșeru, probabil că ar fi de acord. În timp ce toată lumea credea că se va împăca cu fosta soție, actorul s-a afișat la brațul unei blonde serioase.  

Și chiar dacă Mihai Mitoșeru pare mai fericit ca niciodată, Camelia Mitoșeru, mama acestuia consideră că noua relație este doar o metodă ca să o facă pe Noemi geloasă.

Mama lui Mihai ne-a oferit detalii exclusive despre situația amoroasă în care se află fiul său, de fapt. Și mai mult de atât, Camelia Mitoșeru este de părere că nu va mai dura mult până când actorul se va împăca cu fosta soție.

„Nu știu ce a fost în mintea lui. Habar nu am. El a fost tot timpul supărat în sufletul lui, pentru că și el a considerat că a greșit. Și ea a greșit. Atunci când se despart doi oameni amândoi sunt vinovați.

Sunt șanse mari de împăcare. El a bravat, cum sunt bărbații... S-a afișat cu altcineva ca să o facă geloasă pe Noemi. Au greșit ei că nu au făcut un copil. A fost greșeala lor, dar veșnic a fost altceva.” a spus Camelia Mitoșeru, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Noemi și Mihai Mitoșeru s-au certat de Paște

„Mihai a făcut o pauză pentru că nu vrea să o mai sune. Dar cred că i-a spus „Hristos a Înviat”. Nu cred că a fost atât de drastic. L-a supărat pe Mihai pentru că... nu mai știu cum a fost. Cert e că l-a repezit. Și a zis că: „nu mamă, nu mai vorbesc cu ea. O perioadă o las așa. Au fost puțin tulburi apele. Eu nu cred că ea l-a repezit cu răutate. El a interpretat așa și am zis că-i foarte bine”, a declarat Camelia Mitoșeru pentru Antena Stars, precizând totuși că, „dacă o fi să se împace, se împacă oricum”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest