Mama lui Nuami Dinescu a murit! Actrița trece prin momente grele!

 

Nuami Dinescu este în doliu! Mama celebrei actrițe s-a stins din viață, din cauza unor mari mari probleme de sănătate. Anunțul tragediei a fost făcut chiar de vedetă.

Femeia care i-a dat viață actiței a decedat în cursul zilei de 8 mai, din cauza unor multiple probleme de sănătate cu care s-a confruntat, în ultima vreme. Cunoscută publicului drept „Tanța”, Nuami Dinescu a dat vestea tristă pe pagina sa de socializare, în care și-a exprimat dragostea nemărginită pe care i-o va purta și dincolo de moarte.

„Ea a fost mama mea. Fără frica, consecventa în credința ei în Dumnezeu, curajoasa,, blinda și buna "asa cum trebuie sa fie un creștin adevărat", ne-a spus acum citeva zile" sa va îmbrăcați frumos, sa-ti pui pălărie"! Mama se pregătea, de Marea Plecare, copiii nu înțeleg asta și nu sint niciodată pregătiți. Te iubesc, sufletul meu blind și bun! Pina cit o sa respir eu o sa fii cu mine și nu o sa fac nimic, niciodată ce nu ți ar plăcea.” a fost mesajul scris de Nuami Dinescu pe pagina sa de socializare.

Mama lui Nuami Dinescu a ajuns pe mâinile medicilor de la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, în octombrie 2019, din cauza unor mari probleme de sănătate. Așa cum era de așteptat, actrița a fost alături de femeia care i-a dat viață, iar externarea acesteia s-a făcut într-un scaun cu rotile, semn că lucrurile nu arătau prea bine pentru aceasta, încă de atunci.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest