Mama lui Radu Mazăre, vizibil emoţionată în faţa Penitenciarului Rahova! Fostul edil al Constanţei se căsătoreşte astăzi

 
+2 click pentru
galerie

În urmă cu câteva clipe, mama lui Radu Mazăre a ajuns la Penitenciarul Rahova, pentru a fi părtaşă la uniunea dintre fiul ei şi Roxana Mihalache, în faţa legii. Astăzi, fostul edil al Constanţei va trece la următorul nivel, alături de cea pe care o iubeşte de 15 ani.

Deşi a refuzat în primă instanţă să vorbească cu presa, mama lui Radu Mzăre a salutat politicos şi a precizat, că după ceremonia civilă, va da declaraţii.

La cununia civila vor fi prezenţi maximum 10 invitaţi. Aceştia au o sumedenie de restricţii, printre care: nu vor avea voie cu prăjituri sau băuturi alcoolice şi nici nu vor avea voie să facă fotografii: "Nu ne lasă cu nimic, este ca de obicei, procedura este ca la o vizită normală, nu avem dreptul la nimic în plus. Aşa este regulamentul, nu există nicio posibilitate de a sărbători cu ceva ceremonia. Nu poate cumpăra din penitenciar oricând, există şi acolo o procedură", a spus fratele lui Radu Mazăre.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest