Mama lui Răzvan Ciobanu, îngenuncheată de durere la un an de la moartea creatorului de modă: „E prea tristă ziua”

 

Răzvan Ciobanu a murit pe data de 29 aprilie 2019, după ce a suferit un accident vascular cerebral în timp ce se afla la volanul unei mașini, care s-a izbit mortal de un copac. În urma creatorului de modă au rămas doi părinți înlemniți de durerea cauzată de pierderea singurului lor fiu, iar apăsarea sufletească este cu atât mai mare cu cât se împlinește deja un an de când nu îl mai au alături pe cel căruia i-au dat viață.

Mama lui Răzvan Ciobanu a mărturisit, în exclusivitate pentru Antena Stars, că deși ancheta morții fiului său nu a fost încheiată și nu a fost găsit niciun vinovat, nu își mai dorește să scormonească în trecut, ci tot ce vrea este să își aducă aminte de toate perioadele frumoase pe care le-a trăit alături de fiul său.

„Supraviețuim ca toată lumea. E prea tristă ziua ca să scormonim. Să ne aducem aminte doar de ce e frumos pentru el. Atât.” a spus mama lui Răzvan Ciobanu pentru Antena Stars.

Cum va fi făcută pomenirea de un an a lui Răzvan Ciobanu, în contextul actual

Din cauza pandemiei de coronavirus, părinții lui Răzvan Ciobanu nu îi pot pregăti slujba de pomenire la un an de zile după ce și-au pierdut fiul, așa cum și-ar fi dorit. În schimb mama și tatăl creatorului de modă au decis să pregătească pungi cu alimente pe care să le împartă oamenilor nevoiași.

„Li s-a stins bucuria și viața din ochi. Doamna Elena a mers zi de zi la cimitir până când a început dezastrul ăsta cu COVID 19. Spune că așa se simte mai aproape de fiul ei, dacă îi duce lumină. Ei oricum au avut mereu o relație specială. Cu toate acestea, anul acesta vor face pachete și vor împărți oamenilor săraci și cui vor putea, chiar dacă nu vor putea face o slujbă la cimitir”, a declarat în exclusivitate un apropiat al familiei Ciobanu, pentru Playtech.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest