"Mama natură" întreţine atmosfera în cluburi! Cum a ajuns Roxana Ionescu să aibă o astfel de ocupaţie?

 
+2 click pentru
galerie

I s-au terminat deocamdată proiectele în televiziune, însă Roxana Ionescu nu are timp de vacanţă! Mama Natură şi-a găsit o ocupaţie care îi vine mănuşă întreţine atmosfera în cluburile deţinute de iubitul ei!

Deşi în următoarea perioadă nu o vom mai vedea pe Mama Natură pe micile ecrane, frumoasa Roxana nu stă degeaba! Ea îşi ajută iubitul cum se pricepe mai bine.

"Cumva e şi domeniul în care activez eu, că şi eu tot organizări evenimente fac. Şi suntem pe aceeaşi lungime de undă, avem idei asemănătoare," a spus Roxana Ionescu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

E sufletul petrecerii atunci când iubitul ei dă un party în Timişoara! Se vede treaba că Mama Natură a descoperit secretul seducţiei, căci toată lumea din jurul ei pare că se simte excelent!

"Mă simt ca acasă şi de-aia mă desfăşor. Şi prin prisma evenimentelor, şi prin prisma iubitului, cumulat, chiar a fost o vară în care m-am distrat," a mai spus Roxana.

Naveta e singura care-i mai dă bătăi de cap. De când Tinu i-a pus inima pe jar, Roxana şi-a împărţit timpul între Bucureşti şi Timişoara. Speră, însă, să rezolve şi această problemă cât mai repede!

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest