Mama Nicoletei Cengher, cântăreaţa arsă de vie în restaurantul din Constanţa: "La morgă, avea încă rujul pe buze şi vopseaua verde la ochi"

 
+2 click pentru
galerie

Pe 5 aprilie se împlineşte un an de la incendiul tragic de la restaurantul Beirut din Constanţa. Mama cântăreţei ucise de flăcări este hotărâtă să îi găsească pe vinovaţi. Femeia face declaraţii cutremurătoare.

Anul trecut au murit arse de vii cele trei fete care lucrau la restaurantul Beirut din Constanţa. Mama cântăreţei Nicoleta Cengher a pornit propria anchetă. 

"În proporţie de 80% hainele au fost intacte şi părul, la fel, nears. La o temperatură aşa de mare, Doamne, iartă-mă, trebuia să fie topit tot acolo. Dacă s-a prăbuşit şi jos era scrum totul, cum de fetele nu au ars? Eu, dimineaţa când am fost la morgă, a mea şi cu Miki, dansatoarea, Tucă, aveau încă rujul întins de la buze şi vopseaua verde de la ochi şi m-a şocat," a declarat Mariana Sarkany, mama Nicoletei Cengher.

Nicoleta Cengher, cântăreaţă şi dansatoarele Nicoleta Vasiliţeanu şi Mihaela Tucă au rămas într-o cameră de la etajul clădirii care s-a făcut scrum. Mama cântăreţei are altă variantă.

"Chiar nu înţeleg unde au fost fetele când a fost focul, părerea mea e că fetele nu au fost acolo, cele două, decât a treia. Prima declaraţie a unei fete a fost aşa, cea care a scăpat: "Stăteam toate patru la masă, iar dintr-odată s-a auzit o bubuitură şi s-a umplut camera de fum." Spun martorii atuinci la cald, că acum nu mai vorbeşte nimeni, spun că au fost traşi de mânecă pompierii să urce şi n-au vrut," a mai spus mama fetei.

Înainte de tragedie, Nicoleta Cengher lucra la ultima ei melodie, nu a fost finalizată, dar a fost lansată totuşi în memoria ei. Deşi melodia este una veselă, după incendiul care i-a răpit viaţa Nicoletei, versurile ei sunt cutremurătoare.

În incendiul din 5 aprilie 2014 de la restaurantul constantean au murit trei fete care aveau toată viaţa înainte: Ioana Nicoleta Cengher (22 de ani), Nicoleta Vasiliţeanu (23 de ani) si Mihaela Tucă (24 de ani). Tot ce rămâne după ele sunt reprezentaţiile celor două dansatoare şi melodiile cântăreţei.

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest