Mama Oanei Roman a ajuns, din nou, pe mâinile medicilor! „Nu vreau să mă gândesc că îmbătrâneşte”

 
+2 click pentru
galerie

Oana Roman o iubeşte enorm pe mama sa, iar asta s-a văzut din toate sacrificiile pe care le-a făcut pentru aceasta. Pe lângă faptul că a luat-o alături de ea, în casa cea nouă, vedeta are grijă ca cea care i-a dat viaţă să meargă regulat la medic, pentru analize şi controale amănunţite.

Aşa se face că, în urmă cu puțin timp, Oana Roman şi Mioara Roman au dat „o fugă” la spital. Vedeta a ţinut să se asigure că mama ei este bine, astfel că au mers la doctor pentru a afla care este starea acesteaia de sănătate.

În timp ce aşteptau să intre în cabinetul medicului, Oana Roman a postat un mesaj emoționant pe unul din conturile de pe reţelele sociale pe care este extrem de activă, în care mărturisea cât de impresionată este de cea care i-a dat viaţă şi cât de tare o cuprinde teama, atunci când se gândeşte cât de repede trece timpul."Azi am adus-o pe mama s-ă-i fac analize și control! Așteptând să intrăm la doctor ea citește! Și eu nu vreau să mă gândesc ca ea îmbătrânește!", a scris Oana Roman.

S-a mutat în casă nouă

Oana Roman şi-a îndeplinit cel mai mare vis! Vedeta s-a mutat într-o vilă superbă, pe care a amenajat-o după bunul plac. Alături de ea stau cele mai importante persoane: soţul şi mama şi se bucură de tot ce au.

„Am terminat! Ne-am mutat. Mai am de pus câteva tablouri şi câteva zeci de cutii de cărţi. În rest am terminat tot. Foarte frumos. Mi-a dat Dumnezeu ce nici nu am visat. Am o casa superbă şi am muncit la ea cu drag şi cu multă pasiune şi doresc tuturor să trăiască ce am trăit eu. Când o să vină vara o să fie şi mai frumos. Casa este aşa cum am vrut eu, cum am visat. Mama are camera ei, Isabela este încântată că are mai mult spațiu de joacă, pentru Marius a fost cel mai complicat. E mai greu adaptabil la schimbări atât de bruşte. Sunt împăcată cu pasul ăsta şi cu tot ce se întâmpla în viaţa mea. Mi s-au întâmplat lucruri minunate, în ultima vreme” a spus Oana Roman.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest