Manelist celebru, pus la pământ, în public! Declaraţii şi informaţii exclusive despre scandal! VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Snopit în bătaie, mutilat şi umilit! Un manelist celebru a fost pus la pământ! A ajuns, în stare gravă, la spital! Iar asta nu e tot! După ce şi-a văzut moartea cu ochii, a primit un diagnostic crunt, din partea medicilor.

După ce în ultima vreme, tot mai mulţi cântăreţi de muzică de petrecere au fost brutalizati de clienţi sau de invitații de la evenimente, iată că un nou caz terifiant a ieşit la lumină. Robert Vijelie este ultima victimă din industria muzicală, care a fost bătut, chiar în timp ce cânta la un eveniment.

„Am fost cu formaţia sa cântăm și unul din meseni a cerut bani și nu am avut să-i dam şi m-a luat la bătaie şi în restaurant, şi în afara restaurantului cu vreo trei-patru inşi. Mi-au spart maşina, mi-au luat banii, am fost la Poliţie, a venit Poliţia, au luat amprente şi au văzut pe camere cine e. Am fost la IML, de la IML, m-am dus la spital. De la spital, am primit nişte acte şi am făcut nişte ecografii şi d-astea la cap şi mâine trebuie să mă duc la stomatolog să-mi pună dinţii. M-am luat, m-au înjurat şi brusc m-au bătut în incinta restaurantului. Au sărit toţi invitaţii pe ei şi cine mai era pe acolo. Eu am fugit din restaurant şi ei au fugit după mine. Asta a fost greşeala mea, că am fugit din restaurant. Ei deja mă pândiseră dacă am bani daţi sau nu dacă am bani în masină. Voiam să mă urc în masină şi să mă duc acasă. În restaurant au apucat şi mi-au dat un pumn. Mi-au furat banii din masină, mi-au spart mașina, mi-au luat actele. (...) Sunt plin de crăpături în cap, nu mai pot sa văd cu trebuie. Dinţii din faţă, trei dinţi mi se mişcă şi să-mi pună dinţii, pentru că am fractură de mandibulă. 40 de zile trebuie să stau, ceea ce înseamnă foarte mulţi bani pierduţi.” a declarat Robert Vijelie, în exclusivitate, pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest