Mara Bănică a vorbit despre perioada în care a avut COVID-19: „Dureri înfiorătoare de cap, de mușchi, de oase”

 
+2 click pentru
galerie

În urmă cu puțin timp, Mara Bănică a dezvăluit că atât ea, cât și fiul său, au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus. Mărturisirea șocantă a fost făcută la aproximativ trei luni distanță de la momentul infectării, iar acum a oferit mai multe detalii despre perioada cruntă prin care a trecut și despre simptomele cu care s-a confruntat.

Motivul pentru care Mara Bănică a ales să dezvăluie că ea și fiul ei au fost infectați cu COVID-19 abia acum, a fost din cauza reacției pe care opinia publică a avut-o, în momentul în care alte persoane din televiziune au contactat virusul.

Mara Bănică a avut cuvinte grele pentru cei care nu cred în existența virusului și care consideră că la mijloc este vorba de o conspirație: ”Inca mai exista oameni care nu cred in existenta virusului. Inca mai exista oameni care sunt de parere ca persoanele publice din Romania au primit zeci de mii de euro pentru a se declara bolnavi. Mi se pare ca va fi din ce in ce mai rar sa gasim in generatiile ce vor urma un minim de nivel cultural. Suntem analfabeti functionali intr-un mare procent.”, a scris jurnalista.

Mai mult de atât, Mara Banică a mărturisit că a trecut printr-o perioadă critică din cauza infectării și a avut dureri crunte de mușchi, de oase și de cap, lucruri pe care le cunoșteau numai cei apropiați ei.

”Am avut boala asta in luna iulie. Si eu si copilul meu. Am ales sa tac tocmai pentru ca oamenii cunoscuti erau acuzati ca primesc bani pentru a se declara bolnavi. A fost greu, foarte greu, am zacut aproape o saptamana, am avut dureri infioratoare de cap, de muschi, de oase. Prietenii apropiati, contactii directi si familia au stiut.”, a mai spus Mara Bănică.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest