Mara Bănică, dezvăluiri incredibile după ce s-a spus că a murit! Cum a aflat de știrea din presă: „Plângea și spunea că nu îi vine să creadă”

 

Mara Bănică a trăit șocul vieții ei, după ce în presă s-a răspândit o știre falsă precum ar fi murit! Jurnalista a spus că titluri precum „Mara Bănică a murit” este o mare batjocoră, astfel că a recurs la cele mai dure măsuri pentru a se asigura că nu va mai fi victima unui asemenea episod.

Mara Bănică a intrat în direct la jurnalul de la Antena Stars unde a dezvăluit că aproape i-a stat inima în momentul în care a început să primească telefoane pe bandă rulandă din partea celor dragi. Se pare că jurnalista a aflat de stirea falsa care s-a propagat, cu rapiditate, pe internet, de la persoanele apropiate care o sunau cu disperare să verifice dacă este bine sau nu.  

„M-a sunat șefa de producție de la Acces Direct. Și ieri nu am putut să mă mișc, că am avut niste probleme de coloana. Am răspuns mai greu la telefon și s-a speriat. Îngrozitor. M-a mai sunat o doamnă care plângea, avea un gol în stomac și îmi spunea că nu îi venea să creadă că am murit.” a spus Mara Bănică.

Vedeta a spus în continuare că atât ea, cât și familia ei au luat măsuri în instanța pentru acest fapt, dat fiind că din cauza problemelor cardiace ale părinților săi, lucrurile puteau degenera într-un mod și mai grav.

 „Nici eu, nici părinții mei nu am putut trece peste chestia asta. Nu mai am toleranță pentru că oamenii trebuie sa ințeleagă, că și rețelele sociale reprezintă parte din spațiul public. Nu îti poți bate joc de oameni așa. Poate și pentru că am avut problemele cu individul care stă la pușcărie, deja, de patru luni. Îmi pare rău de ei, pentru că nu o să le fie ușor. Avocata mea mi-a spus din start că nici nu se pune problema unui necâștig. În momentul în care scrii o știre despre cineva, dă-i, mai bine, un telefon ca să afli direct de la sursă. O să fac direct la instanța cu daune morale. Nu ai cum să faci așa ceva unui om. Și nu-i iertați că e pagină anonimă, că la cât de urmăriți suntem, îi găsești, cu siguranță. Pe internet nu te poți ascunde.” a mai spus Mara Bănică.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest