Mara Bănică, foc și pară după ce s-a scris că a murit! „Mi se pare ceva strigător la cer”

 

Mara Bănică a răbufnit, după ce a aflat din presă că a murit! Cine? Chiar ea! Celebra jurlanistă a făcut deja primele demersuri pentru a-l da în judecată pe cel care a răspândit știrea cu titlul: „Mara Bănică a murit.

Recent, știrea precum că „Mara Bănică a murit” s-a răspândit, cu rapiditate, pe tot internetul. Jurnalista s-a arătat extrem de revoltată de informația falsă propagată de un coleg de breaslă în mediul online, astfel că a luat măsuri penale în acest sens.

Chiar dacă una dintre promisiunile pe care și le-a făcut propriei persoane a constat în faptul că niciodată nu va da în judecată un alt jurnalist, Mara Bănică a dezvăluit că deși înțelege importanța titlurilor și a clickbate-urilor, ultima știre în care a fost protagonistă a depășit cu mult limitele moralității, astfel că cel care a răspândit minciuna în presă va plăti în fața legii.

„Eu pot înțelege că titlurile din ziare atrag clickuri, iar clickurile înseamnă bani. Dar să publici o știre cu titlul "Mara Bănică a murit", în condițiile în care nu doar că nu este adevărat, dar mai am și o familie care se poate șoca pe viață de la o asemenea chestiune, mi se pare ceva strigător la cer. Îl anunț pe calea asta pe inconștientul care a promovat o astfel de știre falsă (...) că prin avocata mea Ionela Vasile, atât eu cât și membrii familiei mele am depus plângeri penale. Acum ani de zile mi am promis că niciodată nu voi da în judecată un coleg de presă, dar deja mi se pare mult, mult prea mult”, a scris Mara Bănică, pe conturile ei de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest