Mara Bănică, în șoc, după moartea lui Costin Mărculescu! Ce probleme avea actorul: „S-a afundat din ce în ce mai rău”

 

Mara Bănică se numără printre puținele persoane care i-au fost alături cu adevărat lui Costin Mărculescu. Jurnalista a trăit șocul vieții sale când a auzit de moartea prietenului său și a dezvăluit detalii neștiute de nimeni despre problemele cu care s-a confruntat acesta pe parcursul vieții.

Decesul lui Costin Mărculescu a lovit ca un fulger showbiz-ul românesc. Trupul neînsuflețit al actorului a fost găsit în stare de putrefacție, în cadă, după ce corespondentul de la „Xtra Night Show” a fost anunțat de vecinii regretatului că nu a mai dat niciun semn de viață de câteva zile, iar din apartamentul lui iese un miros groaznic, care ulterior a apelat numărul de urgență 112.

Ajunși la fața locului, pompierii au spart ușa apartamentului și odată intrați în locuința lui Costin Mărculescu au confirmat decescul, acesta fiind în găsit fără suflare, în cadă, într-o stare degradantă.

Deși încă nu a fost stabilită cauza morții, Mara Bănică este de părere că a făcut infarct, din cauza unor probleme de sănătate, mai vechi, cu care se confrunta actorul.

„Eu sunt extraordinar de șocată. Am vorbit cu el în pandemiei, cu el și cu cu mai mulți prieteni. Era cum îl știi tu în ultima vreme, rău îl știam cu toții că na, nu era foarte bine. Nu știu, cred și bănuiesc că făcut infarct”, a spus Mara Bănică la Xtra Night Show.

Cât despre ipoteza sinuciderii nici nu poate fi vorba, mai ales că era înspăimântat de moarte.  Mara Bănică a dezvăluit că a fost martora unui moment în care Costin Mărculescu a făcut un atac de panică din cauza fricii de moarte.

„Acum 2-3 ani am chemat SMURD, pentru că a avut o tensiune extrem de mare, intrase în panică, lăsese două numere de telefon: al lui Pepe și al meu, în cazul în care se întâmplă ceva. Când s-a făcut bine, eu am stat pe toată perioada cu el acolo, și i-am zis săracul: „mă, dar tu ai înnbeunit? Cum să lași numerele astea să le scrii?” și a zis că: „nu, domnule, că dacă pățeam ceva să mă înmormântați voi. (...) El are un tată foarte, foarte în vârstă, din ce știu eu și o soră. O să vedem de mâine încolo ce... (...) Va trebui înmormântat cumva și va trebuie să vorbim cu familia să vedem de ce au nevoie. Eu sunt șocată efectiv”, a mai spus Mara Bănică.

Se confrunta și cu depresie

Din cauza problemelor financiare, Costin Mărculescu a intrat într-o depresie cruntă, din care nu a mai ieșit vreodată.

„Costin a avut o depresie când și-a pierdut toți banii din firmă și nu și-a mai revenit din ea. S-a afundat din ce în ce mai rău. Să-l ierte Dumnezeu, să-l odihnească! Doctorul de pe SMURD i-a zis atunci de față cu mine că va trebui să ia toată viața un tratament pentru inimă”, a mai spus Mara Bănică.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest