Mara Bănică, scoasă din minți, după ce s-a scris că ar fi murit! Ce măsuri are de gând să ia/ VIDEO

 

Mara Bănica a fost scoasă din minți, după ce a devenit ținta unor știri false! După ce s-a scris, din nou, despre ea că ar fi murit, celebra jurnalistă a decis să ia măsuri drastice în ceea ce îi privește pe cei care au propulsat informația falsă pe internet.

De-a lungul timpului, foarte multe persoane publice din showbiz-ul autohton au ajuns ținta știrilor false. Printre ele se numără și Mara Bănică, despre care s-a scris, din nou, că ar fi murit.

Contactată de reporterii Antena Stars, Mara Bănică ne-a mărturisit că a aflat că pe internet perindă, iarăși, știri false legate de ea, după ce mama ei a fost sunată de o colegă pentru a se interesa dacă informația este adevărată sau nu.

Sătulă de lucrurile mincinoase care s-au scris despre ea, celebra jurnalistă ne-a dezvăluit că va apela la ajutorul autorităților: „Poza este îngrozitoare. E o imagine mare cu o lumânare. Să facă pamflete cu mamele lor, cu bunicile lor. Mie nu mi se pare un pamflet ăsta. Ieri dimineață vorbeam cu mama la telefon și îmi zice că a sunat-o o colegă dacă am murit. Atunci mi-am dat seama că a apărut din nou. Am sunat-o din nou pe Ionela Vasile care m-a ajutat și cu hărțuitorul. Ce mă deranjează este că au destul de mulți urmăritori. Astea nu mi se par bancuri și frecvența cu care este repetată nu mai e de glumă.

Am înțeles că atunci când cineva face click-uri multe, ei ajung pe niște site-uri de reclamă în cazino, iar cei din spate câștigă bani!”, ne-a spus Mara Bănică.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest