Mara Banică, vacanţă în Africa, alături de iubitul secret! Este mai misterioasă ca niciodată VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Mara Bănică este în culmea fericirii! Vedeta iubeşte din nou, iar asta se vede din modul în care radiază şi zâmbeşte. Frumoasa brunetă a plecat în vacanţă cu iubitul secret. Chiar a vrut să îl ţină departe de ochii curioşilor, nu a scăpat de noi, pentru că avem primele imagini cu cei doi porumbei, în Africa.

Mara Bănică au avut parte de cele mai frumoase momente împreună. Într-o vacanţa plină de adrenalină şi experienţe noi, cei doi îndrăgostiţi s-au aventurat în descoperirea Africii de Sud. Jurnalista alături de iubitul său au explorat una dintre cele mai cunoscute jungle ale continentului, iar una dintre principalele atracţii ale locului au fost chiar maimuţelele africane.

Mara Bănică, probleme în vacanţa din iunie

"Plecări Otopeni. Jos, 35 de grade în interior. Urc. “Aia la business sigur au aer condiţionat”, îmi zic. Aiurea! Fetele de la recepție se chinuiau să pornească un ventilator. 39 de grade temperatură. Că deh! E mai sus. Și căldură urcă. Mă-ntreb, așa, în optimismul meu, dacă e doar un accident sau așa e zilnic. Și arunc întrebarea la fete. “Aşa e zilnic vara asta?”, îmi răspund epuizate, transpirate și cu părul lipit de cap. O mizerie. Dar una europeană. PS: mi e dor de Dragnea. El ne rezolva postările astea publice că se uita pe Facebook", a scris Mara Bănică.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest