Marcel Pavel a publicat rezultatele testelor pentru COVID-19, după ce a fost acuzat că face jocuri politice! „Îi voi da în judecată”

 
+3 click pentru
galerie

Sătul de toate acuzațiile care i s-au adus după ce a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus, Marcel Pavel a decis să prezinte rezultatele analizelor! Artistul a fost acuzat că a primit bani ca să susțină că este infectat cu COVID-19, iar de fapt ar fi sănătos tun.

Vestea că Marcel Pavel a fost infectat cu noul coronavirus a dat peste cap tot showbiz-ul autohton. Pe lângă încurajările pe care le-a primit de la oamenii apropiați și de la admiratori, artistul s-a confruntat, în ultimele zile, și o cu mulțime de zvonuri nefondate care îl acuzau pe acesta că a fost plătit să declare că este infectat.

Actualmente, Marcel Pavel se află internat în cadrul Institutului de Boli Infecțioase „Matei Balș”, iar starea sa de sănătate nu este excepțională, confruntându-se cu mai multe probleme. Chiar și așa, nu puțini au fost cei care nu au crezut că artistul ar fi infectat cu COVID-19, astfel că a decis să facă publice rezultatele celor două teste efectuate în clinici diferite.

Mai mult de atât, în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei”, Marcel Pavel a dezvăluit că lucrurile nu vor rămâne așa, iar acuzatorii vor fi nevoiți să se prezinte în fața instanței pentru că îi va da în judecată pentru prejudiciile grave pe care i le-au adus.

Sunt siderat. Am fost, sincer, afectat, foarte afectat și supărat. De ce? Eu sunt un om cu coloană vertebrală dreaptă, nu fac compromisuri de acest gen, nu fac jocurile politice ale nimănui. Lucrul cel mai dureros este acela că nu va rămâne așa totul pentru că îi voi da în judecată. Voi cere daune foarte mari și le voi cere să vină cu probe", a spus Marcel Pavel, la Antena 3.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest