Marcel Pavel a fost externat din spital, după ce a fost infectat cu COVID-19! Cum se simte cântărețul acum/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Marcel Pavel a fost externat din spital, după ce rezultatul testului de COVID-19 a ieșit pozitiv. Cea mai fericită la aflarea veștii a fost fiica sa, dat fiind că întoarcerea artistului acasă a fost chiar de ziua ei.

Marcel Pavel a fost externat după ce a petrecut două săptămâni pe patul de spital. Bucuria a fost cu atât mai mare cu cât fiica lui a împlinit în ziua externării șapte anișori și și-a dorit foarte mult să fie alături de cea mică, dar și de soția lui.

Marcel Pavel se poate bucura de căldura familiei sale, după ce timp de două săptămâni s-a luptat atât cu o dublă pneumonie, cât și coronavirusul. Din fericire, acum poate sta liniștit și se află în afara oricărui pericol pentru că ultimele două teste au ieșit negative.

Pentru că acum este în siguranță, artistul  își va putea relua activitatea oricând dorește el. Mai mult decât atât, Marcel Pavel a făcut și o primă postare pe contul său de socializare, imediat după externare. Și cum era de așteptat, cântărețul a scris câteva cuvinte frumoase cu ocazia aniversării fiicei lui.

“Bună dimineața, dragi prieteni! Astăzi, fetița mea YUVENALIA IOANA PAVEL împlinește 7 anișori! Să-i urăm împreună “LA MULȚI ANI”! DUMNEZEU SĂ NE OCROTEASCĂ!”a scris Marcel Pavel pe contul său de socializare, imediat după externarea din spital. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest