Marcel Pavel, la un pas de moarte, din cauza infectării cu COVID-19: „Am avut tuse cu sânge”/ VIDEO

 

Marcel Pavel a făcut dezvăluiri șocante după ce s-a vindecat de coronavirus! Artistul a fost la un pas de moarte din cauza infectării cu COVID-19, iar în cadrul unui interviu pentru Antena 3 a oferit detalii cumplite despre lupta pe care a dus-o împotriva virusului care a terorizat întreaga omenire.

Marcel Pavel a recunoscut ca era sceptic în ceea ce privește existența coronavirusului înainte de a simți pe pielea lui simptomele devastatoare ale bolii. Artistul a dezvăluit că momentele petrecute în spital au fost cumplite.

„Era infernal, odată la patru ore mi se făceau injecții, după care la șase ore. Am avut tuse cu sânge, am fost șocat. Aveam sânge pe plâmân. Eram la doar un pas să fiu intubat, dacă nu mă internam.” a spus Marcel Pavel, la „Sinteza Zilei”.

Artistul a dezvăluit că a fost o perioadă de recuperare cruntă, o perioadă prin care trece și la ora actuală, dat fiind că încă face injecții pentru a combate durerile pe care le are.

„Nu puteam sta în picioare, aveam amețeli, nu am mâncat 7 zile, nu puteam să respir, aveam senzația că mă sufoc. Am și acum o durere surdă la spate, simt un junghi în spate când respir adânc”, a mai spus Marcel Pavel, la „Sinteza Zilei”.

Coronavirusul nu l-a afectat doar pe el, ci i-a afectat și pe cei dragi lui. Marcel Pavel a povestit o discuție cu fiica sa care l-a marcat.

„Fetița mea a mi-a pus întrebarea aceasta legată de coronavirus, mi-a spus că nu mai vreau să mă uit la televizor, nu vreau să mor. Când mi-a spus fetița mea acest lucru, mi-a căzut cerul în cap. Un copil de 7 ani mi-a spus asta, când eu încă eram sceptic”, a mai spus cântărețul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest