Marcel Pavel, prima apariție la TV după ce a fost la un pas de moarte! Cum arată artistul/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Marcel Pavel a apărut pentru prima dată într-un platoul de televiziune, după ce a fost la un pas de moarte din cauza coronavirusului. Cântărețul a vorbit cu lux de amănunte despre experiența care putea avea un sfârșit tragic și ne-a dezvăluit cum se simte acum.

Marcel Pavel a fost la un pas de moarte după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Artistul a ajuns de urgență la spital, în stare gravă, atât din cauza virusului de temut, cât și a pneumoniei pe care a făcut-o din cauza diferențelor de temperatură la care a fost organismul său supus.

Marcel Pavel a dezvăluit că deși în primă instanță vina infectării colegilor de emisiune a fost aruncată asupra lui, lucrurile au stat, de fapt, altfel. O altă colegă a fost cea care a contactat prima virusul și care l-a răspândit pe platourile de filmare, însă nu o incriminează, susținând că nu putea ști că este infectată.

„La mine s-a manifestat cel mai rău. O colegă ne-a infectat pe toți. Lumea a crezut că eu am făcut acest lucru. Chiar dacă ea a făcut acest lucru, nu a făcut-o intenționat.” a spus Marcel Pavel.

Mai mult de atât, artistul a numit perioada în care s-a zbătut între viață și moartea ca fiind cea mai grea pe care a întâmpinat-o vreodată în toți anii lui. Din fericire, medicii care s-au ocupat de el i-au administrat medicamentele potrivite și, în cele din urmă, a reușit să scape de calvarul care putea să îi curme viața.

„A fost cel mai greu al vieții mele. Am dezvoltat această pneumonie din cauza șocului termin. Covid-ul nu face nimic altceva decât să îți coaguleze sângele. Am 70 de injecții făcute la nivelul abdomenului. Am trecut prin momente extrem de grele.  Am fost cu perfuzii. 3 feluri de antibiotic. Ce m-a dat foarte tare peste cap a fost o substanță care conține cortizon și se elimină foarte greu din organism.” a mai spus artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest