Marcel Pavel, replică acidă celor care l-au acuzat că ar fi mințit în privința infectării cu coronavirus: "Eu nu mă murdăresc”/ VIDEO

 

După ce a fost infectat cu coronavirus, Marcel Pavel a fost la un pas de moarte, dar din fericire, a ieșit învingător din lupta cu temutul virus. Pe lângă răul fizic pe care l-a avut de îndurat, artistul a fost și victima gurilor rele care l-au acuzat de fel și fel de conspirații.

În cadrul unui interviu pentru „Sinteza Zilei” de la Antena 3, Marcel Pavel a făcut dezvăluiri șocante despre lupta aprigă pe care a adus-o cu COVID-19, însă ce l-a afectat și mai mult decât simptomele bolii a fost valul de răutăți pe care l-a primit din partea oamenilor pe internet.

Marcel Pavel a ținut să le transmită un mesaj dur tuturor celor care l-au auzat că ar fi mințit în privința infectării cu COVID-19 pentru bani: „Am un regret. Eu îmi iubesc țara foarte mult, îmi iubesc poporul, sunt un om cu coloană vertebrală dreaptă, nu mi-aș trăda țara pentru nimic în lume. Îmi pare rău că o parte a românilor mei au avut un comportament foarte urât și nepotrivit față de mine, scriind pe rețelele de socializare tot felul de minciuni și de răutăți. Poate vă gândiți, dragilor, eu am o familie. Am copii. Și dumneavoastră aveți. Eu nu mă murdesc pentru nimic în lume, în special pentru bani. Nu ma nevoie”, a spus Marcel Pavel, la „Sinteza Zilei”.

Sătul de atâta răutate, artistul a ținut să își încheie mesajul într-o notă care să îndemne la pace: „Mai gândiți-vă și la respectul pe care trebuie să îl aveți față de o persoană. Nu față de mine, față de mine ca om. Înlocuiți veninul acesta cu miere, că e mai bine.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest