Marcel Toader, declaraţii în exclusivitate despre ţeapa de 50.000 de euro, dată de apropiaţi: „Îmi pierd doi prieteni” VIDEO

 

Omul de afaceri, Marcel Toader a apelat la instanţă după ce doi prieteni „au uitat” să îi mai înapoieze banii pe care îi datorau. În cadrul unui apel telefonic, în exclusivitate, pentru Star Magazine, afaceristul a explicat care este situaţia şi de ce a apelat la partea legală.

Se pare că, Marcel Toader și-a împrumutat doi prieteni cu bani, atunci când au avut nevoie, dar când a venit vorba să îi primească înapoi, memoria i-a lăsat pe cei doi. Hotărât să îşi recupereze banii, afaceristul a apelat la instanţă, după ce în primă fază a încercat să îi convingă cu vorba bună.

Cei care l-au „tras în ţeapă” nu sunt numai prieteni, ci şi veri prin alianţă. În ciuda faptului că situaţia este una extrem de neplăcută pentru el, Marcel Toader a declarat că dacă şi-ar recupera suma în valoare de 50 000 de euro, ar putea trece cu vederea peste tot ce s-a întâmplat şi ar putea continua prietenia cu aceştia.

„Da, de abia am stat de vorbă cu avocata. Sunt două persoane pe care le-am împrumutat şi care nu catadicsit să îmi mai întoarcă banii. Este vorba de contracte de împrumut neonorate, nu au mai dat banii înapoi. Avem relaţii de prietenie şi suntem veri prin alianţă. O să le vedeţi acţiunile în instanţă. Îmi pierd doi prieteni. Eu nu aş vrea să îi pierd, pentru că sunt un tip înţelegător, dar am şi eu o limită. Este vorba de 50 000 de euro şi mi-i datorează de trei ani. Am încercat de toate, cu frumosul, dar degeaba. Îi voi notifica şi aşa mai departe, e păcat că sunt banii mei şi trece timpul şi am nevoie de bani, la ce vremuri trăim. Unul nu mai răspunde la telefon, când îi dai îi fată vaca şi când îi ceri înapoi, i-a murit viţelul.” a declarat Marcel Toader pentru Star Magazine


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest