Marcel Toader, în ce constă averea pe care a lăsat-o în urmă! Câţi bani avea cu adevărat înainte sa moară VIDEO

 

Marcel Toader nu s-a lăsat niciodată doborât atunci când a venit vorba să dea lovitura în afaceri. În ciuda faptului că lucrurile nu mergeau așa cum îşi dorea, mai ales că a avut parte de pierderi uriaşe, afaceristul întotdeauna spera la mai bine.

Chiar dacă a pierdut sume fabuloase în afaceri, Marcel Toader era pe punctul de a da o nouă lovitură. Ba mai mult, acesta avea de recuperat o sumă colosală de bani, mai precis de 50.000 de euro. Bani pe care nu i-a recuperat niciodată şi care au reprezentat o cărămidă a dezamăgirilor şi supărărilor.

Şi nu doar atât. Mama omului de afaceri a scos la iveală motivul primului infarct:„A pierdut trei milioane de euro, iar când a început lucrarea i-a confiscat autorizaţia de construcţie. Vă daţi seama? Ușor n-a fost” a declarat mama lui Marcel Toader.

Chiar dacă a întâmpinat multe dificultăţi în clădirea unei cariere de succes, Marcel Toader în ultimele luni de viaţă pusese la cale un plan de afacere care îî asigura o viaţă la fel de bună, ca cea pe care o ducea cu ani în urmă, dar din păcate pe care nu l-a putut duce la bun sfârşit.

Vă reamintim că Marcel Toader a murit sâmbătă, după ce a suferit un infarct. Medicii care l-au resuscitat timp de 45 de minute nu au mai putut să-l salveze. Astăzi, 7 august, a fost înmormântat în Cumpăna, Constanţa.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest