Marcel Toader, la un pas să îşi piardă casa! Declaraţii în exclusivitate despre situaţia în care se află: „Trebuie să părăsesc apartamentul”

 
+2 click pentru
galerie

Omul de afaceri, Marcel Toader a apelat la instanţă după ce doi prieteni „au uitat” să îi mai înapoieze banii pe care îi datorau. Invitat în cadrul emisiunii „Star Matinal” de la Antena Stars, afaceristul a explicat care este situaţia în care se află actualmente.

Se pare că, Marcel Toader și-a împrumutat doi prieteni cu bani, mai precis cu 60.000 de euro, atunci când au avut nevoie, dar când a venit vorba să îi primească înapoi, i-a lăsat memoria. Hotărât să îşi recupereze banii, afaceristul a apelat la instanţă, după ce în primă fază a încercat să îi convingă cu vorba bună. Pentru că încă situaţia nu a fost rezolvată, acesta este nevoit să se mute din apartamentul în care stă pentru a fi scos la licitaţie.

"Două persoane au să-mi dea niște bani de împrumut. I-am ajutat acum șase ani, au uitat să mi-i mai dea. Să împrumuți atât cât să îți permiți să pierzi, o frază foarte interesantă. Trebuie să părăsesc apartamentul respectiv, în care locuiesc și se va scoate la licitație. Asta e problema. O să mă mut în altă parte, nu e normal? Sunt lucruri care trec în viață, nu e primul apartament sau prima casă pe care o pierd.", a declarat Marcel Toader, în platoul matinalilor de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest