Marcel Toader, șase despărțiri dureroase. "Eu nu cred că divorţează"

 

Înainte de Maria Constantin, Marcel Toader a avut un trecut amoros tumultos. Bărbatul a mai trecut prin, nici mai mult, nici mai puţin de cinci despărțiri. Fostul sportiv a găsit câte un motiv pentru fiecare separare pe care a suferit-o.

Încă din tinereţe, Marcel Toader a făcut furori printre femei. Tânăr, sportiv şi cu vorbele la el întotdeauna, bărbatul a cucerit o franţuzoaică atrăgătoare. În doar câteva luni, cei doi au devenit soţ şi soţie, iar în scurt timp a venit pe lume Max, singurul copil al lui Marcel.  

Se pare că tot prima soţie l-ar fi ajutat pe Marcel să intre în afaceri, franţuzoaica oferindu-i o sumă importantă de bani pentru a începe primul business. 

A doua soţie, fosta jucătoare de tenis Cătălina Cristea. Cei doi s-au iubit cu patos timp de un an şi jumătate, însă dragostea lor s-a stins la fel de repede cum s-a şi aprins. Marcel Toader şi Cătălina au divorţat în 2001.

În 2005, Marcel s-a însurat cu cântăreaţa Anamaria Ferentz. Mariajul lor a durat doar câteva luni şi s-a terminat cu mare scandal. Artista l-a acuzat de nenumărare ori pe afacerist de gelozie excesivă şi violenţă.

Marcel nu a suferit prea mult după Anamaria şi la scurt timp s-a recăsătorit cu Diana Ghenu, o femeie cu 23 ani mai mică decât el, fiica primarului din Berceni, de care s-a despărțit fulgerător. Gurile rele au spus la acea vreme că mariajul dintre cei doi ar fi fost doar pe interes şi că Marcel ar fi vrut să obţină de la socrul său o bucată de pământ.

În anul 2008, Marcel Toader părea să-şi fi găsit liniştea în braţele Gabrielei Cristea. Cei doi îşi jurau iubire veşincă la Paris în cadrul unei ceremonii intime. Dar nici căsnicia lor nu avea să dureze prea mult, căci în 2013 îşi spuneau "adio" şi începeau un adevărat război. 

La doar doi ani după divorţ, Marcel Toader a ajuns în faţa altarului cu Maria Constantin, dar se pare că nici artista nu a fost să fie femeia alături de care să-şi petreacă restul vieţii. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest