Marcela Fota, acuzată că are un iuibit mai tânăr cu 22 de ani: „Fac plângere la poliție!”

 

Mai multe imagini publice în care Marcela Fota apare alături de un tânăr de 22 de ani au declanșat o situație incredibilă, despre care artista susține că ar avea tentă penală, de hărțuire.

Fotografiile cu Marcela Fota și tânărul misterios au fost distribuite de persoane necunoscute, care au susținut că între cei doi ar fi mai mult decât o relație de prietenie, însă îndrăgita artistă și bărbatul cu 22 de ani mai tânăr decât ea au dezvăluit, în exclusivitate pentru SPYNEWS, că cineva vrea să le facă rău.

„M-am săturat de speculațiile care se fac pe seama acestor imagini! Eu trec printr-o perioadă extrem de dificilă, încerc să îmi revin după decesul soțului, am un copil de crescut, nu îmi arde de relații, așa cum spun unele persoane. Între mine și tânărul respectiv există o relație de prietenie, nimic mai mult. Dacă merg undeva ca să susțin un spectacol și cineva îmi oferă flori, nu înseamnă că am o relație cu persoana respectivă. Dacă am făcut două poze alături de un tânăr, la restaurant sau în mașină, nu înseamnă că am o relație cu el. (...) Sunt terorizată de persoana sau persoanele care au lansat povestea asta, cred că voi depune plângere la poliție, pentru hărțuire”, a declarat, ieri, Marcela Fota, în exclusivitate pentru SPYNEWS.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest