Marcela Fota, declarații exclusive: „Nu ar fi schimbat cu absolut nimic iubirea pe care o am pentru el”

 

Cântăreața și-a refăcut viața alături de un bărbat cu 22 de ani mai mic decât ea. Ce reacție a avut băiatul ei când s-a pus problema unui frățior ori surioară.

 

După ce a rămas văduvă, Marcela Fota a reușit să-și refacă viața. Ea a găsit alinare în brațele unui tânăr, bărbatul care o face fericită fiind cu 22 de ani mai tânăr decât ea. Cântăreața de muzică populară a vorbit în exclusivitate la Antena Stars despre posibilitatea de a avea un nou copil. Aceasta și-ar dori o fetiță, pentru că băiețel are deja.

 

În interviul acordat Antena Stars, interpreta de muzică populară a recunoscut că și-ar dori o fetiță: ”Mi-aş fi dorit să am măcar doi copii. Ţinând cont de faptul că eu provin dintr-o familie foarte numeroasă, mi-ar fi plăcut. Însă aşa a fost să fie, să am doar un copilaş, care este minunea mea. Şi a fost, aşa... am spus-o exact în acest mod. Mi-ar fi plăcut să am mai mulţi copii. Ştii cum e? Se spune că nu trebuie să ne facem noi planuri, pentru că Dumnezeu le are pe ale lui. Aşa că... ce o vrea Dumnezeu! Dar, nu. Nu este vreun plan sau vreun proiect, pe care să mi-l fi propus şi să zic: ''Domne', trebuie să se întâmple acest lucru!' Îmi place să dăruiesc iubire şi cred că aş fi avut pe deplin pentru doi copii sau trei.”

 

Marcela Fota a recunoscut că fiul ei nu vede cu ochi buni ideea de a avea un frățior ori surioară: ”David spune că este suficient pentru mine! Ca orice copil, e puţin egoist, ştii? Nu cred că ar accepta să împartă dragostea pe care i-o dăruiesc lui, el nu înţelege. Am încercat să îi explic că dacă ar fi fost ca mami să fi avut alt copil, nu ar fi schimbat cu absolut nimic iubirea pe care o am pentru el. Dar, momentan, suntem încă la modul acela de răsfăţ şi îmi spune clar că: ''Marci, cred că sunt suficient eu pentru tine". Dumnezeu de aceea zice: ''M-a dat doar pe mine, pentru că este suficient!''


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest