Marcela Fota, prima reacție despre tatăl ei: „Vrem să facem Paștele cu toții”

 

Cântăreața este în pragul unei noi tragedii, dar rămâne plină de speranță că măcar sărbătorile pascale le va petrece împreună cu cel care i-a dat viață.

 

După ce ieri, sora ei, Mariana Ionescu Căpitănescu a declarat că tatăl ei e pe moarte, că nu mai vrea să-și ia pastilele, a venit rândul Marcelei Fota să facă primele declarații legate de evenimentul nefast care se prefigurează în familia ei. În exclusivitate la Antena Stars, ea a dezvăluit că dorește să facă Paștele alături de părinții ei.

 

În cadrul emisiunii Star News, Marcela Fota a oferit primele detalii despre ceea ce se întâmplă în familia ei. Interpreta de muzică populară a dezvăluit că tatăl ei, în vârstă de 78 de ani, se confruntă cu probleme de sănătate. Artista a mărturisit că toată lumea îi este alături, iar Paștele îl va petrece alături de el și de mama ei.

 

„Avem o mică problemă de sănătate, cu tatăl nostru. Noi îi suntem alături, este un om în vârstă e aproape 78 de ani, care, toată viața lui, dumnealui a muncit și a avut niște probleme de sănătate, dar noi îl susținem în tot ceea ce este necesar, așa că sperăm că vă vom da vești bune, mai târziu. Momentan este acasă, cu mama noastră, pentru că vrem să facem Paștele cu toții, așa cum suntem obișnuiți, în fiecare an, să petrecem Paștele cu părinții noștri”, a mărturisit Marcela Fota, în cadrul emisiunii Star News.

 

Marcela Fota susține că va face orice pentru tatăl ei, mai ales pentru că și el i-a fost alături și i-a dat tot timpul ce a fst mai bun. Interpreta de muzică populară speră că va putea reveni cu vești bune.

 

„În acest moment este acasă și va mai fi pentru o perioadă de timp, pentru că ne organizăm să petrecem împreună sărbătorile. Este o problemă de sănătate, iar noi, copiii dumnealui, îi suntem alături și, așa cum dumnealui ne-a dat tot ce a putut mai bun, și noi... Este rândul nostru să îi fim alături și să îi dăm tot ce este mai bun”, a adăugat artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest