Marcela Fota, prima reaţie după ce a fost acuzată că "făcea drame" la moartea soţului, iar acum are un nou iubit!

 

Marcela Fota a trecut prin momente de coșmar în urmă cu aproximativ doi ani, atunci când soțul ei s-a stins din viață. Cei doi se iubeau nebunește și formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea showbiz-ului românesc.

Iată că la doi ani de la moartea soțului, Marcela Fota se poate declara într-un sfârșit fericită. A intrat un nou bărbat în viața ei, care îi face zilele mai frumoase. În continuare, vedeta este destul de discretă atunci când vine vorba despre viața ei personală.

Cântăreața de muzică populară nu a dorit să dezvăluie identitatea actualului său partener sau să dea prea multe detalii despre el, însă a mărturisit că ea este bine, și fiul său în vârstă de 13 ani este bine și că amândoi sunt fericiți.

După ce a făcut marele anunț, Marcela Fota a fost aspru criticată de cei din jur. Și cei care îi ascultă muzica au criticat-o pe rețelele de socializare, în secțiunile de comentarii. Și unii dintre colegii săi de breaslă au făcut același lucru.

Daniela Ploia, o altă cântăreață de muzică populară, a spus despre Marcela Fota, în cadrul unei emisiuni TV, „Tu te duci, eu mă mărit. Și ce drame mai făcea”. Marcela Fota a fost contactată și a comentat aceste declarații.

Cântăreața a afirmat că nu o cunoaște pe Daniela Ploia și că, într-un fel sau altul, se aștepta la astfel de comentarii din partea persoanelor care nu o cunosc cu adevărat și care nu îi vor binele.

”Nu știu cine este Daniela Ploia, nici nu mă interesează. Nu mă interesează nici comentariul dumneaei, nici comentariul nimănui. Lumea vorbește atât cât poate, înțelege atât cât poate. Consider că singura mea responsabilitate este ca sufletul meu să fie bine, pentru ca eu să pot să-mi cresc copilul sănătos și fizic și psihic. Oamenii este foarte normal să vorbească. Nu pot accepta alți oameni pe care îi văd că sunt bine din toate punctele de vedere, în primul rând psihic”, a spus Marcela Fota.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest