Mare amatoare de agitație și gălăgie, Carmen Tănase s-a mutat într-un sat! Ce a determinat-o: „Altă dacă i-aș fi zis să mă lase cu țara lui!”

 

Actrița a vândut toate proprietățile pe care le avea în București și a ales să se stabilească în mediul rural. Decizia a fost una șocantă, pentru toți cei care o cunosc, mare iubitoare de „bubieli, muzică tare”, după cum ea înșeși recunoaște.

 

Invitată la podcastul lui Mihai Morar, „Fain&Simplu”, Carmen Tănase a explicat ce a determinat-o să dea viața din București pe cea din mediul rural. La această decizie un cuvânt hotărâtor l-a avut fiul ei, Tudor. În condițiile în care actrița a dezvăluit că era mare amatoare de distracție și gălăgie, și, dacă ar fi fost după ea și-ar fi luat apartament în cea mai agitată zonă din Capitală, adică în Centrul Vechi.

 

„M-am mutat la țară la inițiativa lui Tudor pe care, în principiu îl ascult, pentru că el este un înțelept așa. Nu mi-a fost ușor. Nu m-aș fi văzut niciodată la țară. Eu eram omul aglomerației până acum. Dacă se putea să îmi iau un apartament în Centrul Vechi, acolo unde e muzică. Pe mine nu mă deranjează bubuielile, muzica tare. Cu evenimentele astea lucrurile astea s-au schimbat total. Nu mai e nimic din ce era înainte. El mi-a zis că de fugit nu mai avem unde să fugim, pentru că peste tot este cam la fel. Singura soluție ar fi să ne apropiem mai mult de traiul acela mai simplu, mai firesc, mai normal și să fim un pic mai departe de haosul marilor orașe mai ales. Hai să ne mutăm la țară. Eu nu am zis nu. Altă dată aș fi zis să mă lase cu țara lui”, a spus Carmen Tănase în cadrul podcastului
 

Vedeta a explicat și cum a găsit proprietatea unde s-a stabilit. Aceasta se găsește în apropiere de Târgoviște, la o oră și jumătate de Capitală. Din momentul în care a decis să plece din București, Carmen Tănase a căutat timp de 6 luni locuința în care să se simtă ca acasă. Fiul său o presa, iar ea nu găsea nimic pe gustul ei, apoi au avut chiar o ceartă din această cauză.

 

„Am hotărât să ne mutăm la țară și din clipa aia am început să caut. Șase luni am căutat. Știu toate casele de vânzare de pe o rază de 60 de kilometri din jurul Bucureștiului din toate județele. El mă presa. Am văzut zeci de case și în zeci de sate și nu îmi plăcea nimic. Într-o bună zi eram destul dezamăgită, ne și certasem, el mă presa și am țipat la el… am văzut o căsuță. I-am trimis-o. Noi nu stăteam împreună până atunci. Acum stăm împreună, dar nu mai stăteam împreună de când avea 18 ani. A doua zis ne-am întâlnit cu agentul și am mers acolo. Până am ajuns la căsuța mea am văzut chestii extraordinare.
Când am plecat de acolo a fost liniște pe drum și i-am spus agentului că ne sfătuim și îi dăm un telefon. Mai aveam de văzut a doua zi o casă în Letca Veche. Tudor mi-a zis că nu mai mergem. Eu nu am vrut la drumul principal. Nu îți imagina că sunt cocioabe, sunt case moderne. Avem pădure. E viață. Avem râu vis-a-vis de casă. În spatele casei vin căprioare. Am niște vecini de treabă, care iubesc animalele. Eu nu voiam vecini, dar sunt oameni foarte mișto”,
a spu actrița.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest