Marea actriţă Florina Cercel va fi înmormântată joi, la cimitirul Bellu! Trupul neînsufleţit va fi depus la TNB VIDEO

 

Florina Cercel a murit în cursul zilei de astăzi, la vârsta de 76 de ani. Artista i-a avut pe cei dragi alături de ea, în momentul decesului, dar cu toate acestea, evenimentul tragic a marcat o sumedenie de oameni.

Trupul neînsufleţit al actriţei Florina Cercel va fi depus joi, la Teatrul Naţional Bucureşti, în cadrul Sălii Mari, la ora 10:00, iar ceremonia de înmormântare va avea loc în cursul aceleaşi zi, cu onoruri militare, de la 13:00, la Cimitirul Bellu Ortofox, pe Aleea Artiştilor, potrivit libertatea.ro.

Motivul decesului a fost cancerul pulmonar cu care se lupta de mult timp. Întotdeauna discretă cu ceea ce priveşte viaţa personală, nu mulţi ştiau de cumplita boală cu care se confrunta Florina Cercel.

Anunţul morţii actriţei a fost făcut de echipa Teatrului Naţional din Bucureşti, echipă în cadrul careia a fost un membru important:

"Echipa Teatrului Național din București anunță cu adâncă durere că astăzi se desparte de marea actriță Florina Cercel. După mai bine de 45 de ani de carieră pe scena Naționalului, «Țuca» ne părăsește azi, lăsându-ne tot mai triști, lipsiți de prezența sa impunătoare, de forța și de talentul său incontestabil, de farmecul atâtor roluri memorabile, de dăruirea sa remarcabilă în fiecare apariție scenică. Vom reveni cu amănunte despre ceremonia funerară. Dumnezeu să o aibă în paza Sa! Rămas bun, Florina Cercel!", se arată în anunțul TNB.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest