Marea dorință a Anamariei Prodan la împlinirea a 50 de ani: „Aștept să cresc nepoții”

 

Noaptea trecută, toate genurile de muzică au răsunat la petrecerea aniversară a Anamariei Prodan, dar imprsara și-a găsit timp să acorde un scurt interviu pentru Antena Stars. Pentru că în rest se declară împlinită la 50 de ani, vedeta a dezvăluit că tot ce i-a mai rămas să-și dorească e să devină bunică. Iată ce visează să facă alături de viitorii nepoți!

La petrecerea aniversară organizată în avans, Anamaria Prodan și-a invitat toți prietenii celebri și mulți artiști, printre care Tzancă Uraganu și Jean de la Craiova, care i-au cântat și i-au făcut dedicații peste dedicații. Totodată, tortul pe care l-a avut vedeta a fost de-a dreptul impresionant.

Într-un moment de pauză, impresara a făcut câteva declarații și a vorbit despre dorința ei de a deveni bunică și a-și duce nepoții prin „toată lumea”.

„Mă simt un om împlinit. Sunt mândră de copiii mei, sunt fericită că-i am lângă mine. Aștept să-mi cresc nepoții, să-i văd la casele lor. Visul vieții mele este să-mi duc nepoții peste tot, să-i plimb prin toată lumea.”, a dezvăluit Anamaria Prodan pentru Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest