Marea nuntă a Adrianei Bahmuțeanu și a lui George Restivan se apropie!

 

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au anunțat că se pregătesc de un eveniment important în viața lor, nunta. Cei doi sunt îndrăgostiți și relația lor merge din ce în ce mai bine, așa că acum se pregătesc pentru marea zi.

Adriana și George au dezvăluit că se pregătesc pentru o nuntă fastuoasă, cu mulți invitați și lăutari. Deși nu au stabilit încă data exactă, cei doi au început să organizeze fiecare detaliu pentru evenimentul vieții lor. Potrivit declarațiilor lor, marele eveniment va avea loc în București. Este posibil ca locația să fie una specială, însă cei doi nu au oferit informații detaliate despre acest aspect.

Adriana Bahmuțeanu a precizat că nu au stabilit încă o dată exactă pentru eveniment, însă se pare că pregătirile sunt în plină desfășurare. Este o perioadă solicitantă pentru cei doi, care trebuie să facă față multor detalii și să găsească timp pentru toate acestea. Pentru Adriana și George, nunta este un pas important în relația lor și îi va uni într-un mod special și oficial.

”Totul este în progres. După câte am înțeles, lăutarii au vrut să își cumpere intrumente noi. Nu știm data încă, aici în București o să fie. Toate se schimbă de la zi la zi. E ca la nebuni. Noi de abia apucăm să dormim. Eu accept invitație de la oricine, dar la mine este un răspuns de azi pe mâine”, au declarat Adriana și George, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest