Marele regret al Monicăi Tatoiu: „Nu i-am spus niciodată că-l iubesc!”

 

Trecutul nu-i dă deloc pace Monicăi Tratoiu. La 65 de ani, vedeta a dezvăluit unul dintre secretele vieții ei.

 

Monica Tatoiu este o femeie efervescentă, dar în sufletul ei ascunde și unele drame. Astfel, vedeta a vorbit pentru prima dată despre relația pe care a avut-o cu tatăl său, un reputat medic, care nu mai este printre noi de ani buni. Ea și-a deschis sufletul în cadrul unei emisiuni TV și a explicat relația pe care a avut-o cu părintele său.   

 

Bărbatul era un doctor foarte cunoscut, în timp ce Monica Tatoiu își dorea foarte tare, la vremea respectivă, să devină o artistă, fapt ce l-a cam deranjat pe părintele vedetei și chiar a creat o prăpastie între cei doi. Vedeta a explicat că ea și tatăl său se certau mai mereu și, de asemenea, unul dintre cele mai mari regrete ale Monicăi este că nu i-a spus niciodată părintelui ei că îl iubește.

 

De altfel, dorințele și visele Monicăi Tatoiu nu au fost niciodată îmbrățișate de tatăl acesteia, pe care ea îl consideră genial. Acest fapt a dus la numeroase conflicte verbale între cei doi. Acum, Monica regretă toate acele certuri și faptul că nu a apucat să-I spună tatălui său cât de mult îl prețuiește: „Nu știu dacă de iertare e nevoie. Îl visez pe tata când sunt momente grele care vin în viață. Tata e acolo, eu vorbesc cu tata. Îmi reproșez că nu i-am spus niciodată că-l iubesc. Noi tot timpul ne-am certat, el avea ideea că femeile sunt proaste, că femeile care fac artă sunt ușoare. El fiind un mare doctor, un geniu”.

 

Vedeta consideră că relația rece cu tatăl său se datorează într-o mare măsură și mamei ei, care a avut o influență nefastă. Monica Tatoiu a dezvăluit că mariajul dintre părinții săi a fost unul de conveniență, drept urmare nu a existat dragoste între cei doi. Monica a fost îndepărtată de tatăl său în așa măsură încât nici acum nu știe unde acesta își doarme somnul veșnic.

 

„Nu i-am spus niciodată că îl iubesc, pentru că am fost influențată de mama, care nu și-a iubit niciodată soțul. A fost o căsătorie aranjată. Nu i-am spus niciodată și nu l-am îmbrățișat niciodată. Nici nu știu unde e înmormântat tata, că eu nu le am cu morții și de-astea, dar din când în când îi fac o masă la un așezământ”, a spus vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest