Margherita, dans provocator la bara unei schele! Fata Clejanilor nu se potolește/ VIDEO

 

Margherita de la Clejani continuă să șocheze prin gesturile pe care le face! Fata lui Ioniță și a Vioricăi s-a filmat în timp ce dansa provocator la bara unei schele, iar noi avem imaginile!

Deși a fost protagonista unui scandal de proporții, după ce a provocat un accident rutier în Capitală, Margherita de la Clejani pare că nu vrea să se potolească. În timp ce toată lumea așteaptă rezultatele de la INML, ca să se afle dacă s-a drogat înainte să urce la volan sau nu, Marga se distrează mai bine ca niciodată!

Fata Clejanilor continuă să se afișeze în ipostaze ostentative, așa cum ar face o „divă de la Hollywood”, iar imaginile de mai jos stau drept mărturie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Elicopter

O postare distribuită de Margherita (@margherita_morningstar) pe

Ce i se va întâmpla dacă a consumat substanțe interzise

Polițiștii ar fi primit rezultatele de la laborator în cazul fiicei Clejanilor care a fost testată pozitiv cu aparatul drug-test, la sfârșitul lunii mai, după ce a intrat cu autoturismul într-o mașină parcată pe una dintre străzile din Capitală.

După două luni, specialiștii INML ar fi trimis polițiștilor plicul cu rezultatul testelor de la laborator. Dacă rezultatele au ieșit, Margherita ar fi nevoită să meargă, din nou, la sediul Poliției Rutiere, unde după ce îi vor comunica rezultatul, o vor supune unei noi runde de audieri pentru a da explicații suplimentare.

Iar dacă rezultatele sunt pozitive și va fi găsită vinovată pentru conducerea sub influența unor substanțe psihoactive, atunci vedeta riscă până la cinci ani de închisoare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest