Margherita de la Clejani, cercetată penal pentru conducere sub influența substanțelor interzise/ VIDEO

 

Margherita este anchetată pentru conducere sub influența substanțelor interzise! După ce s-a stabilit că accidentul rutier pe care l-a provocat în urmă cu câteva luni a fost din cauza consumului de droguri, fiica Clejanilor este, acum, cercetată penal.

Margherita de la Clejani a ținut primele pagini ale ziarelor după ce a provocat un accident rutier pe străzile din Capitală, din cauza consumului de droguri.

De atunci și până în prezent au existat fel și fel de ipoteze care o disculpau pe fiica Clejanilor de orice vină, însă rezultatul testului de sânge, efectuat după coliziune, a demonstrat că în organismul ei se regăseau o serie de substanțe cu efecte psiho-active.

Margherita a fost audiată pe data de 22 iulie pentru a putea fi constituit dosarul în care se arată pentru ce fapte va fi urmărită penal. Potrivit documentului, fata Clejanilor va fi anchetată pentru conducerea sub influența substanțelor interzise, cât și pentru producerea unui accident rutier în timp ce se afla sub efectul acestora.

„În cauză, se efectuează cercetări privind infracțiunile săvârșite, ca urmare a cercetării penale pe numele persoanei în cauză, măsură adusă la cunoștința acesteia la o dată anterioră”, se arată în răspunsul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, solicitat de echipa emisiunii Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest