Margherita de la Clejani, dezvăluiri despre starea de sănătate, după ce s-a vehiculat că are probleme cu inima/ VIDEO

 

După ce Dan Capatos a instaurat panica în sufletele admiratorilor Margheritei de la Clejani, precizând că absenţa vedetei a fost cauzată de o problemă de sănătate, iată că acum, artista a făcut primele declaraţii despre cum se simte la momentul actual.

Margherita de la Clejani a afirmat că nu are nicio problemă de sănătate, ci din contră, se simte mai bine ca niciodată, mai ales că acum este extrem de activă profesional. ”Sunt foarte bine, sunt sănătoasă, plină de entuziasm și am foarte multe proiecte pentru prezent. Chiar sunt foarte bine, pot să spun că sunt chiar wow, într-o stare de beatitudine. Nu am nicio problemă! Nici cu inima, nici cu sănătatea!” a spus Margherita de la Clejani pentru Antena Stars.

Ce a spus Viorica de la Clejani despre starea de sănătate a fiicei sale

Contactată de reporterii Antena Stars, Viorica de la Clejani a lămurit situaţia legată de problemele de sănătate pe care Margherita le-ar avea. Celebra interpretă de muzică lăutărească a mărturisit că fiica sa "nu are cum să fie bolnavă cu inima”, dat fiind că este foarte tânără. Cel mai probabil, artista se confruntă cu o răceală uşoară.

Anunţul făcut de Dan Capatos

În cadrul ediţiei de marţi de la „Xtra Night Show”, Dan Capatos a lansat vestea că Margherita de la Clejani are o problemă cu inima, după ce aceasta, nu a putut să îşi facă apariţia în platoul emisiunii în acea seară.

„Vreau să-i transmitem sănătate Margheritei pentru că înţeleg că trece prin nişte momente mai dificile. Are o problemă de sănătate... Altfel ar fi venit şi ea aici. Nu e foarte gravă, dar destul de... E o problemă legată de inimă sau ceva în genul ăsta”, a transmis Capatos.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest