Margherita de la Clejani, dosar penal pentru agresiune, după ce a lovit și amenințat două femei pe Calea Victoriei!

 

Margherita este, din nou, protagonista unui scandal de proporții. Fata Clejanilor s-a ales cu dosar penal după ce a lovit și amenințat două angajate de la o agenție imobiliară. Pe una dintre ele ar fi mușcat-o!

Comportamentul agresiv și șocant al Margheritei pare că nu are o limită! Și spunem asta după ce fiicăi Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani i s-a deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și amenințare.

”La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 14:00 prin apel 112 Secția 1 Poliție a fost sesizată cu privire la un conflict dintre o femeie (nota redacției – Margherita) și angajatele unei societăți comerciale. La locație au sosit polițiștii care au luat legătura cu angajatele firmei, femeia care ar fi fost implicată nemaifiind prezentă la fața locului. În cauză polițiștii au întocmit un dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și amenințare, iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului”, se prezintă într-un comunicat al Poliției.

După ce oamenii legii au fost sesizați, s-au prezentat imediat la fața locului care au luat legătura cu femeile agresate, însă agresoarea, în speță Margherita de la Clejani, fugise de la locul faptei și nu era de găsit.

Potrivit Gândul.ro, angajatele agresate au mărturisit că Margherita era „beată sau drogată” și a început să le jignească și să fie violentă cu ele. Încă nu sunt cunoscute motivele care au dus la degenerarea situației. Conform acelorași surse, fiica Clejanilor a zgâriat-o pe una dintre angajate, iar pe cealaltă a amenințat-o.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest