Margherita de la Clejani, mărturisiri surprinzătoare despre scandalurile de proporții în care a fost implicată: “Un an foarte productiv”

 

Numele Clejanilor este unul cu greutate în industria muzicală din România. Însă în ultima vreme a fost unul extrem de prezent în tabloidele din țară, iar asta pentru că Margherita a fost protagonista unor scandaluri de proporții, despre care acum a vorbit deschis!

După ce a fost prinsă drogată la volan, provocând un accident rutier pe o stradă din Capitală, Margherita a prezentat un comportament halucinant care a fost foarte comentat în spațiul public.

O altă controversă în care a fost implicată fata Clejanilor a constat în violențele exercitate asupra a două angajate ale unei societăți comericale, pe data de 16 septembrie, ziua în amiaza mare! Margheritei i s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și amenințare.

La câteva luni după toate scandalurile pe care le-a creat, Margherita de la Clejani a vorbit deschis despre situațiile în care a fost pusă. Marga a dezvăluit că anul 2020 a fost pentru ea unul extrem de productiv, în care a reușit să se cunoască pe sine mai bine.

Mai mult de atât, fata Clejanilor susține că fiecare experiență trăită a reprezentat o cărămidă în construirea personalității sale, făcând-o să conștientizeze că nu trebuie să aibă încredere în nimeni altcineva decât în familia sa.  

”Anul acesta pentru mine a fost unul foarte bun, foarte productiv, pentru că am învățat foarte multe lucruri din fiecare experiență. Am început așa, să aleg, ce e bine, ce e rău. Nu știi atunci când ești tânăr dacă ai făcut o alegere bună sau nu. Mai greșim și noi! Viața este ca un ocean așa, pe care eu îl parcurg cu pași mărunți!

Am încurcat anumite chestii, am ales prieteni nepotriviți, m-am băgat în anturaje nepotrivite, chestii de-ale tinereții. Important este că atunci când greșim, să învățăm ceva. Cel mai important este să te iubești, să te respecți pe tine și să fii foarte atent la ceea ce se întâmplă în jurul tău.”, a spus Margherita de la Clejani, în cadrul unei emisiuni TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest