Margherita de la Clejani, nevoită să renunțe la operațiile estetice din cauza unor substanțe stranii găsite la analizele medicale!

 

A vrut să se mai tuneze, dar nu i-a reușit, iar acum am aflat și de ce. Se pare că Margherita de la Clejani nu are pentru prima dată probleme cu substanțele... dubioase. Și spunem asta pentru că după ce a fost prinsă drogată la volan, au ieșit la iveală noi informații din intimitatea vedetei.

Margherita este una dintre clientele fidele ale medicului estetician. Și chiar dacă a reușit să se transforme într-o reală bombă sexy, fata Clejanilor nu a vrut să se oprească la rezultatul obținut, ci a vrut și mai mult de atât, doar că nu a putut.

Potrivit informațiilor din presă, după ce și-a implantat silicoane, Marga și-ar fi dorit să mai modifice câte ceva pe ici pe colo, așa că a mers să facă analizele medicale, după cum o cerea procedura. Rezultatul lor nu a fost unul favorabil din cauza unor substanțe descoperite in organism, care i-ar fi putut pune viața în pericol, astfel că medicii au sfătuit-o să mai aștepte o perioadă. La al doilea set de analize, rezultatul a fost același, motiv pentru care a fost nevoită să renunțe la intervențiile chirurgicale care puteau fi executate numai dacă i se făcea anestezie totală.

La momentul respectiv, Margherita dezvăluia că substanțele care nu îi mai permit să intervină nicicum asupra trupului ei provin de la niște pastile de slăbit. Mai mult de atât, în urma rezultatelor, medicii ar fi sfătuit-o pe fata Clejanilor să renunțe la ele definitiv, iar dacă își doreste să se pătreze în formă, să apeleze la un stil de viață sănătos, bazat pe alimentație corespunzătoare și pe sport.

Pastilele de slăbit să fie problema?

După tot scandalul care s-a creat în jurul Margheritei, Ioniță și Viorica de la Clejani au sărit în apărarea fiicei lor susținând că drug test-ul a ieșit pozitiv din cauza unor pastile de slăbit pe care le-a luat o bună perioadă de timp, refuzând ideea consumului de droguri.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest