Margherita de la Clejani, primele declarații despre scandalul de proporții în care este implicată: „Îmi place să interpretez roluri”/ VIDEO

 

Margherita de la Clejani a oferit primul interviu pentru „Xtra Night Show” la fix o lună de la accidentul rutier pe care l-a provocat! Numele Margăi a fost prezent în toate tabloidele din România, după ce s-a spus că ar fi fost drogată la volan, cât și din cauza comportamentului bizar pe care l-a avut în ultima vreme!

La o lună de când a devenit nucleul controverselor în lumea mondenă, Margherita de la Clejani a făcut primele declarații despre scandalul în care este implicată, cât și despre planurile pe care le are în continuare.

Fata Clejanilor susține că o să își îndeplinească visurile indiferent de ce spun gurile răutăcioase. Cât despre scandalul pe care l-a cauzat, a mărturisit că așteaptă rezultatele de la INML pentru a le dovedi tuturor că a fost acuzată pe nedrept de consumul de stupefiante.  

„Am avut cu toții de suferit din cauza acestei presiuni, dar aceasta poveste nu are caracter public. Aștept rezultatele de la INML și o să ne lămurim cu toții în aceasta situație. Eu sunt optimistă si pozitivă, nu ma las influențată de nimeni pentru ca șțiu exact ceea ce sunt și ce vreau. M-am focusat foarte tare acum pe proiectul meu. O colecție de haine create de mine, pentru femei și pentru bărbați. Sunt focusată pe artă. a spus Margherita pentru „Xtra Night Show”

Tot în cadrul interviului pentru Antena 1, Margherita de la Clejani și-a arătat o parte din tatuajele pe care și le-a făcut și nu intenționează să se oprească aici, ci are de gând să își deseneze tot corpul.

Mie imi place sa interpretez mai multe roluri în aceasta viață și îmi place să traiesc, așa ca un film fantastic.a mai spus Marga.

Ce planuri are în continuare

După scandalul de proporții în care a fost implicată, toată lumea a crezut că va aștepta o perioadă până se vor limpezi lucrurile și abia după aceea, va reveni la viața ei de zi cu zi. Însă nu! Margherita are planuri mari de pe acum! Fata Clejanilor a dezvăluit că a fost contactată de numeroși regizori de peste Ocean care sunt dornici să lucreze cu ea și este mai pregătită ca niciodată să devină o actriță celebră.

"Voi merge într-o alta direcție pe care mi-am dorit-o de când eram mică. Am cunoscut în America regizori importanți și vor sa colaboreze cu mine, pentru ca sunt fermecați de personalitatea mea, de atitudinea mea, de frumusețea mea, de tot ceea ce sunt. Poate ajung precum Angelina Jolie." a mai spus Marga. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest