Margherita de la Clejani, primele declarații după ce ar fi lovit și amenințat două femei! I s-a deschis dosar penal!

 

Margherita de la Clejani este implicată într-un nou scandal de proporții! Vedeta a avut o primă reacție după ce s-a spus că ar fi agresat fizic și verbal două angajate ale unei societăți comerciale de pe Calea Victoriei.

Potrivit comunicatului emis de Poliție, în cursul zilei de miercuri, 16 septembrie, în jurul orei 14:00, oamenii legii au fost sesizați cu privire la un conflict care a avut loc între Margherita și angajatele unei agenții imobiliare.

La câteva minute de la sesizare, polițiștii s-au prezentat la fața locului, însă agresoarea a fugit. În această situație, oamenii legii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiune de lovire și alte violențe de amenințare. Încă nu sunt cunoscute cauzele declanșării scandalului, motiv pentru care polițiștii continuă să efectueze cercetări pentru a descoperi împrejurările care au dus la comiterea violențelor.

Primele declarații ale Margheritei, după ce i s-a deschis dosar penal

Intervievată de reporterii „Acces Direct”, chiar în fața magazinului ei de haine, Margherita de la Clejani a negat cu vehemență că ar fi agresat verbal sau fizic pe cineva, în ciuda tuturor informațiilor din comumincatul Poliției.

„Nu este adevărat. Sunt aici la magazin, vezi ce fac. Eu iubesc și respect toate ființele de pe această planetă și iubesc cel mai mult Poliția Română. E în regulă, nu are caracter public (n.r. dosarul penal). O să răspund când vei fi îmbrăcat mai adecvat”, i-a spus Margherita de la Clejani reporterului de la „Acces Direct”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest