Margherita de la Clejani, scandal cu paparazzii Spynews! I-a înjurat și i-a agresat! Imagini șocante/ VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Avem imagini șocante filmate de paparazzii Spynews.ro. Margherita de la Clejani a făcut show în public în momentul în care a dat nas în nas cu ei. Mai mult decât atât i-a agresat și i-a înjurat!

Margherita a luat-o razna! După accidentul pe care l-a produs sâmbătă dimineață din cauza consumului de droguri, fata Clejanilor a prezentat un comportament extrem de dubios și agresiv în zilele ce au urmat. Însă ultima ipostază în care a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro a fost cireașa de pe tort.

Filmată de paparazzii Spynews.ro, Margherita s-a arătat extrem de deranjată de gestul lor, motiv pentru care a început să îi înjure ca la ușa cortului și să devină violentă fizic!

„Pleacă de aici că vă dau cu ceva în cap!”, a țipat Margherita la unul dintre paparazzi.

Chiar dacă paparazzii au încercat să o calmeze, spunându-i că nu trebuie să fie agresivă, doar din cauza unor simple întrebări, Margherita s-a aprins și mai tare. Mai mult de atât, fata Clejanilor a ținut să precizeze că ea nu vorbește cu oricine, ci este dispusă să dea interviuri numai cu cei de la Hollywood, nu cu “neica nimeni” precum colegii noștri.

"Dacă aveți bani să mă plătiți, eu nu vorbesc decât pentru Hollywood. Noi nu sunteți decât niște neica nimeni. Înțelegi Hollywood... altceva! (...) ÎntrebațiPoliția. O să iasă testele toate și o să vă dau cu testele în cap.  Și dacă nu plecați acuma vă dau cu ăsta în cap. Plecați în  p@#$ mea de aici” a continuat nervoasă.

A recurs la vioelnță!

După ce s-a plictisit doar să îi înjure pe paparazzii Spynews.ro, Margherita s-a ridicat de pe iarbă și a aruncat cu un măr spre unul dintre colegii noștri. Și episodul violent nu s-a încheiat aici. Nervoasă din cale-afară, fata Clejanilor a încercat să îi smulgă și să îi arunce camera unui paparazzo, aproape lăsându-i răni pe față.

Cât despre consumul de droguri, Marga nu a infirmat nicio secundă că ar fi încercat, ci din contră a spus că ea poate consuma orice, dat fiind că își permite. Și ca toată scena să se încheie apoteotic, blondina a agresat direct un alt paparazzo de la Spynews.ro.

Dar nu vă mai zicem nimic! Vă lăsăm pe voi să vedeți imaginile șocante!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest