Margherita de la Clejani, spaima vecinilor! I-a terorizat până au chemat Poliția! „Se crede vedetă”

 

Dacă nu era suficient, după accidentul rutier pe care l-a produs din cauza consumului de droguri, Margherita de la Clejani a reușit să își pună și vecinii în cap, din cauza comportamentului lipsit de maniere pe care îl tot afișează în blocul în care abia s-a mutat.

Deși poza în fata responsabilă care nu ar face nimic să îi deranjeze pe cei din jur, iată că adevărul este cu totul și cu totul altul. Margherita de la Clejani a reușit să intre în gura vecinilor, încă de când s-a mutat singurică, într-un cartier rezidențial din Capitală.

Câțiva locatari ai blocului în care locuiește și fata Clejanilor au oferit pentru ciao.ro informații incredibile despre problemele pe care le tot cauzează Margherita de când s-a mutat. Se pare că fusul orar al brunetei este puțin... dereglat. Marga este extrem de activă pe timpul nopții, iar din cauza gălăgiei pe care a făcut-o seri la rând, vecinii s-au văzut nevoiți să sune la Poliție. Și nu o dată, ci de nenumărate ori!

Avem o vecină care se crede vedetă care fumează în lift țigară electronică, iar noi, vecinii cu copii nu mai suportăm să stăm în mirosul emanat de aceasta. Nu își aruncă gunoiul unde trebuie, la 3 dimineața se aud zgomote din apartamentul ei, dă cu aspiratorul, merge pe tocuri, scârțâie și mută mobila, nu știu ce face exact dar suntem mai mulți vecini cărora nu ne place cum se comportă" au  declarat oamenii din blocul în care locuiește Margherita, potrivit ciao.ro

Mai mult decât atât, când stăpâna nu-i acasă, câinele îi ține locul. Potrivit vecinilor Margăi atunci când bruneta pleacă de acasă o perioadă îndelungată, patrupedul rămâne în locuință și latră de dorul stăpânei toată noaptea.

Atunci când vrei să te odihnești nu se  poate. Ba latră câinele, ba e gălăgie la 12 noaptea sau la 3 dimineața, avem copii care nu se odihnesc cum trebuie din această cauză, așa că am chemat Poliția" a mai spus un vecin de-al artistei pentru sursa menționată anterior.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest