Margherita, victima agresorului de pe trotinetă! Viorica de la Clejani a arătat lumii întregi cu ce a fost înjunghiată: ”Acest obiect i-a fost scos din sân fiicei mele!” / FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Margherita de la Clejani a fost înjunghiată în plină stradă de atacatorul de pe trotinetă. Mama sa a făcut publice imaginea cu obiectul care a fost extirpat din sânul copilei sale.

 

Ieri, știrea că un bărbat pe trotinetă înjunghea femei pe stradă în București a făcut înconjurul internetului și a băgat spaima în reprezentantele sexului frumos din Capitală. Una dintre victimele sale a fost Margherita de la Clejani, care a ajuns la spital, înjunghiată cu un obiect ascuțit.

 

Mama sa, Viorica de la Clejani a făcut publice imaginile cu obiectul cu care a fost vătămată fata sa. Și, totodată, a ținut să le mulțumească medicilor care i-au sărit în ajutor Margheritei. ”Acest obiect i-a fost scos din sân fiicei mele! Mulțumesc doctorilor de la Spitalul Universitar că mi-au salvat copilul!”, a spus Viorica de la Clejani pe Instagram.

 

Viorica de la Clejani s-a arătat deranjată și de reacțiile oamenilor, care au avut reacții răutăcioase după incident: ”Unii sunt atât de răi. Cum să vă bucurați și să-mi înjurați copiii pe tema acestui subiect? Dacă erau copiii voștri în locul Margăi? Cum puteți să vorbiți în halul ăsta? Eu am ce să fac? Să-l las liber? Să vă măcelărească și vouă copiii când merg liniștiți pe stradă? Vă mai mirați de ce nu ne mai rabdă Dumnezeu. În loc să comentați (gratis, că dacă se plătea nu mai scriați nimic) rugați-vă la Dumnezeu să vă aibe copiii în pază. Mulțumesc Bunului Dumnezeu că a scăpat cu viață”.

 

Margherita nu a fost singura victimă a agresorului de pe trotinetă, ci și o fată de 17 ani a fost împunsă cu un obiect ascuțit. Forțele de ordine s-au mobilizat și au reușit să-l prindă pe bărbatul care a stârnit panică în București la nici 24 de ore de la incidente.

 

Acesta a fost prins în localitatea Vidra din județul Ilfov în timp ce circula pe șosea. Polițiștii l-au oprit și l-au identificat, iar ulterior l-au dus spre Serviciului Investigații Criminale pentru procedurile legale. Bărbatul are 38 de ani și locuiește în București, însă nu se știe care a fost motivul pentru care le-a atacat pe victimele sale cu arma ascuțită.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest