Mari probleme financiare pentru Pepe! Artistul este păgubit cu 10.000 de euro în fiecare lună!

 

Pepe nu trece deloc prin cea mai roz perioadă a vieții sale! Pe despărțirea neașteptată de Raluca Pastramă, artistul se confruntă cu mari probleme și pe plan financiare. Artistul este obligat să plătească 10.000 de euro, în fiecare lună!

Pandemia de coronavirus a pus pe pauză toate viețile profesionale ale artiștilor, din cauza anulării evenimentelor cu ajutorul cărora reușeau să se întrețină. Printre ei se numără și Pepe care cu câteva luni înainte de pandemie, si-a deschis numeroase afaceri pe care acum nu le mai poate suporta financiar.

Pagubă de sute de mii de euro pentru Pepe

Pepe deține un club pe Calea Victoriei pentru care trebuie să scoată din buzunar minimum 10.000 de euro, datorită locației. Din cauza restrictiilor impuse de autorități pentru a împiedica răspândirea noului coronavirus, localul a fost închis și nu i-a putut aduce venitul consistent la care visa atunci când a dat drumul afacerii.  

Mai mult de atât, potrivit spuselor apropiaților săi, se pare că Pepe a investit 500.000 de euro în locația de lux, care acum a devenit o adevărată “gaură neagră” pentru bugetul cântărețului.

Pe vremea când clubul funcționa, artistul a primit multe oferte din partea unor oameni de afaceri din domeniul imobiliar, însă nu s-a potrivit cu suma exorbitantă de 530.000 de euro, pe care acesta o cerea la momentul acela, motiv pentru care acum trebuie să scoată din buzunar sume impresionante pentru a întreține locație, potrivit playtech.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest