Maria Andria a mers în luna de miere înainte de nuntă! ”Voiam de mică să vin aici!”

 

Iubitul Mariei Andria i-a făcut o surpriză de zile mari vedetei și a dus-o într-un loc în care aceasta își dorea să ajungă încă de când era copilă.

 

Maria Andria trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Cu câteva luni în urmă, partenerul ei i-a pus pe deget un inel de logodnă de 10.000 de euro, și, nu a mai așteptat nunta, ce va avea loc la începutul anului viitor, ci a decis să o ducă pe frumoasa șatenă deja în luna de miere, într-un loc în care aceasta și-a dorit să ajungă încă de când era foarte mică.

 

În exclusivitate pentru Antena Stars, Maria Andria a mărturisit că a plecat alături de logodnicul ei la Paris, la Disneyland. Pentru vedetă este un vis împlinit, a intrat în căsuțele personajelor cu care s-a bucurat în copilărie, a făcut ședințe foto interminabile și a cumpărat o grămadă de ursuleți de plus pentru a-și împodobi camera. Cântăreața nu regretă că a ajuns atât de târziu la Disneyland, pentru că, susține ea, este foarte importantă și persoana pe care o ai alături în această călătorie spre copilărie.

 

„M-a adus aici la Paris, la Disneyland. El știa că eu voiam de mică să vin aici, dar nu aveam cu cine să vin, că nimeni nu venea cu mine aici, că e de copii. Mi-a plăcut foarte mult, e tare frumos. Este ca un vis. Am făcut multe poze frumoase. (...) Am cumpărat foarte mulți urși de pluș ca să îi punem în cameră. Când o să fac copii, o să le dau lor. (...) Contează și persoana cu care te duci”, a mărturisit Maria Andria, la Antena Stars.

 

Maria Andria susține că vrea să facă nunta în România, mai ales pentru că rudele mamei ei sunt în țară: „Mi-a zis să zic că sunt una, adică nu există alta ca mine. Am ceva ce nu are o altă femeie. O să ne căsătorim. Vrem acum, după Crăciun să ne căsătorim. Vreau în România, că sunt rudele mamei acolo”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest