Maria Andria a spublerat un om cu mașina! În ce stare se află victima: „Nu l-am vazut și l-am luat sub roți”

 

Maria Andria este urmărită de ghinion! Cântăreața a fost protagonista unui accident rutier grav, care a rezultat cu un om rănit. Artista a povestit că impactul a avut loc din cauza problemelor de vedere pe care le are.

Maria Andria a șocat pe toată lumea, după ce a povestit că în urmă cu un an a călcat un om. Artista a mărturisit că nu l-a văzut pe bărbatul care era pe carosabil, astfel sfârșind sub roțile autoturismului. Din fericire stare de sănătate a victimei este una bună, însă va fi chemată în instanță, în luna septembrie.

„Am călcat din greșeală un om. Era noapte și omul era negru, de ăla care duce pizza și nu l-am văzut și l-am luat sub roți. Trăiește. Anul trecut s-a întâmplat. Am în septembrie procesul, de asta nu mai alerg”, a povestit Maria Andria în cadrul unei emisiuni tv.

A fost la un pas de moarte

De curând, Maria Andria a fost la un pas să își piardă viața, în timp ce se afla la volanul mașinii sale. Artista a povestit că a condus cu 150 km/ h, fiind sfătuită de mecanicii auto, însă pe autostradă i-a sărit roata de la mașină din mers și a început să se învârtă pe sosea.

„Vorbeam cu mama și m-a luat plânsul. Înainte cu două zile, eram pe autostradă cu prietena mea. M-am dus la atelierul auto și mi-au pus înăuntru la benzină să se curețe și mi-au zis să conduc cu a treia la 150 km/h pe autostradă. Și am dus-o cu 150 și am dus-o mai mult decât trebuie. A sărit roata de la mașină și ieșea fum de la motor, din față. Mașina a început să se învârtă”, a povestit Maria Andria în cadrul unei emisiuni tv.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest