Maria Andria doborâtă de Covid 19: „Nu mai pot nici să fumez!”

 

Artista de origine elenă a dispărut din peisajul showbiz-ului românesc și a explicat la Antena Stars de ce a început să-și facă provizii consistente de hârtie igienică și apă.

 

Maria Andria a făcut o formă mai complicată de Covid 19 și a fost țintuită la pat. Artista elenă a dezvăluit că acesta a fost unul dintre motivele pentru care a dispărut din showbiz-ul românesc, cel puțin pe termen scurt. Într-o intervenție la Antena Stars, artista a explicat absența ei din ultima perioadă și a mărturisit că a avut o formă destul de gravă a bolii care a pus stăpânire pe întreaga planetă în ultimii doi ani. Vedeta a trebuit să pună în așteptare lansarea afacerii ei și a rămas singură în carantină. Din păcate, artista a ajuns să aibă o formă suficient de gravă încât s-o facă să zacă la pat și nici în prezent nu este complet recuperată.

 

„Am luat COVID și am stat în carantină șapte zile, dar încă nu mi s-a terminat. (...) M-am simțit foarte rău, aveam febră foarte mare. Nu mai pot nici să fumez, mă doare foarte mult și inima acum. Mi-a fost foarte greu, pentru că nu aveam pe cineva care să mă ajute în casă. Nu puteam nici să mănânc. Încă nu am gust, sunt doar cu ceaiuri”, a spus Maria Andria, la Antena Stars.

 

Totodată, vedeta a spus că se teme de faptul că războiul din Ucraina s-ar putea extinde, așa că și-a făcut provizii consistente: „La noi se aude că va fi război. Mi-am luat apă foarte multă, suluri de hârtie igienică. Ulei nu mi-am luat pentru că nu gătesc cu ulei, ci cu unt”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest