Maria Andria, la un pas să nu poată ieși din Israel: „Au văzut că am o pungă din Palestina”

 

După ce i-a mințit pe polițiștii de la frontieră, artista a avut o serie de probleme, fiind la un pas să nu poată părăsi Israelul.

 

Problemele par să nu se mai oprească în ultima perioadă pentru vedetă. Aceasta a devenit rapid suspectă la îmbarcarea de pe un aeroport din Israel. Ea a atras atenția inițial când a spus că nu vorbește engleza, pentru că așa a fost sfătuită. Apoi i s-a descoperit un pașaport expirat din Cipru, care a ridicat noi semne de întrebare. Iar o pungă de cumpărături din Palestina, știută fiind relația Israelului cu această țară, a pus capac. Drept urmare, a fost minute în șir chestionată de lucrătorii de la securitatea aeroportului. În exclusivitate la Antena Stars, vedeta a povestit prin ce a trecut.

”Eu aveam problema din clipa în care m-am dus cu pașaportul românesc. Pașaportul cipriot îl aveam cu mine și era expirat. Noi am zis minciuni că suntem căsătoriți. M-au luat pe mine într-un alt loc, mi-au deschis geanta, m-au întrebat dacă vorbim engleză, le-am spus că nu vorbesc deloc. M-au întrebat dacă am cumpărat ceva din Palestina, eu am spus că nu. Au văzut că am o pungă din Palestina”, a declarat Maria Andria, la Star Magazin.

 

Stresul de pe aeroportul din Israel vine la scurt timp după ce Maria Andria a fost la un pas să moară, după ce a făcut stop cardio-respirator în urma unei operații estetice. ”Eu mi-am făcut niște injecții pentru celulită, dar injecțiile acelea mi-au făcut probleme. Când a intrat la operație ca să mi le scoată, s-au dus în tot corpul. Eu nu știam că nu rămâne într-un loc. La vene mi s-a făcut o infecție și în locul acela trebuia să fiu tăiată. Aveam o infecție foarte mare și eram stresată, mi s-a oprit și inima”, a declarat vedeta la vremea respectivă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest